Ofițer Credite 

BCR Social Finance IFN S.A, institutie financiar nebancara specializata in microcreditare, angajeaza Ofițer Credite  

 

Dacă vrei să te implici în dezvoltarea comunității prin finanțarea afacerilor mici cu potențial mare, HAI ÎN ECHIPA BCR Social Finance!

Căutăm colegi Senior sau Junior pentru echipele din următoarele sucursale: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targoviste, Targu Jiu, Timisoara.

Te poți bucura de susținerea unei echipe de tineri profesioniști care încurajează spiritul antreprenorial, creativitatea și dorința de a aduce schimbări benefice în societate. 

CE FACEM

Parte din grupul Erste și BCR, BCR Social Finance este o instituție financiară ne-bancară (IFN) ce susține dezvoltarea micilor întreprinzători prin credite adaptate nevoilor acestora. Misiunea BCR Social Finance este de a crea impact pozitiv în societate, ajutând microîntreprinderile, ONG-urile și întreprinderile sociale să își atingă obiectivele prin micro-credite flexibile și educație de business.

CE VEI FACE TU

 Având rolul de Ofițer Credite vei putea să:

  • Identifici micii antreprenorii care pot folosi finanțarea BCR Social Finance pentru a se dezvolta
  • Să oferi consultanță financiară afacerilor care au nevoie de educație de business
  • recomanzi instrumente financiare utile din portofoliul BCR Social Finance care pot face o diferență majoră în anumite sectoare
  • Să contribui prin analiza financiară la monitorizarea economiei sociale și astfel să ajuți la găsirea celor mai bune soluții
  • Să faci parte din mișcarea de educație financiară oferindu-le clienților tool-uri, materiale utile și know-how din cadrul întregii rețele BCR
  • Să te implici alături de noi în multe proiecte sociale sau să implementăm împreună ideile tale bune pentru societate
  • Vezi mai multe detalii aici: (link job website)

PE CINE CĂUTĂM

Ne-ar face mare plăcere să te cunoaștem dacă ești licențiat în științe economice și ai experiență în vânzări în domeniul bancar și știi piața de microcreditare. În plus, cu siguranță am aprecia enorm abilitățile tale de coordonare și comunicare, alături de spiritul antreprenorial, inițiativă și flexibilitate (mai ales dacă deții un permis auto categoria B).

Iar dacă ești la început de carieră și ți-ai dori să înveți să faci lucrurile de mai sus, te invităm să ne convingi ca asta este ceea ce îți dorești.

APLICĂ ACUM

Dacă vrei să afli mai multe sau dacă te-ai hotărât să schimbi ceva în societate alături de noi, trimite-ne CV-ul tău pe adresa andreea.turlui@bcr-socialfinance.ro