Cine suntem?


Cine suntem?

Despre noi

BCR Social Finance IFN SA este o instituție financiară nebancară (IFN), înființată în decembrie 2008, prezentă printr-o largă rețea națională și cu un portofoliu important de clienți.

Instituția își propune să creeze un impact pozitiv în comunitățile locale prin sprijinirea antreprenorilor, întreprinderilor sociale și organizațiilor ne-guvernamentale, punându-le la dispoziție servicii financiare flexibile și accesibile pentru a-și dezvolta cu succes activitatea.

BCR Social Finance respectă cele mai inalte standarde etice și de calitate confirmate de Comisia Europeană, în 2017, prin acordarea „Certificatului de confomitate cu Codul european de bună conduită pentru acordarea de microcredite”.

Apartenența la cel mai puternic grup financiar din România (BCR) și din Europa Centrala și de Est (Erste Group) permite susținerea unor proiecte viabile, dedicate inovării și creării de impact în societate. 

Acționariat

Acționarii BCR Social Finance sunt Banca Comercială Română SA (49%) și Erste Social Finance Holding GMBH (51%).
BCR Social Finance este înregistrată în Registrul Special al Băncii Naționale a României cu numărul RS-PJR-41-110072 din 03.08.2012 înregistrată în Registrul Comerțului, cu număr de ordine J40/21219/18.12.2008 și Cod Unic de Înregistrare 24888275.

Conducere BCR Social Finance

BCR Social Finance IFN este o societate administrată în sistem dualist. Membrii conducerii executive sunt:

Ștefan Ionuț Buciuc – Director Executiv - CEO

Dragoș Dorilă – Director de Risc - CRO

Livia Cozma – Director Financiar/IT – CFO & CIO

BCR Social Finance este membră a