10 produse de finanțare

15.000 credite acordate

25 sucursale în țară

Credite AGRO

Ești agricultor și cauți un partener de încredere? BCR Social Finance susține afacerile în agricultură prin finanțări personalizate și parteneriate de lungă durată.

Credite Business

Tu te ocupi de afacerea ta, iar BCR Social Finance te susține în tot ceea ce ți-ai propus.

Credite cu garanție 
europeană EaSI pentru Micro

Ai nevoie de o finanțare însă îți lipsesc garanțiile? Acum este simplu să te gândești la afacerea ta și la dezvoltarea acesteia având Garanția EaSI.

Credite APIA

Dacă ești producător agricol, sau entitate juridică, care își desfășoară activitatea în domeniul agricol și beneficiezi de subvenție APIA poți solicită un credit pentru finanțarea capitalului de lucru în oricare din sucursalele noastre.

Credite destinate ONG-urilor și Întreprinderilor sociale

Ești un ONG cu impact în societate și ai nevoie de o finanțare? BCR Social Finance vine în întâmpinarea ta cu produse specifice activității tale pentru că tu să îți continui muncă extraordinară în comunitate.

Credite cu garanție europeană EaSI pentru ONG și Întreprinderi sociale 

BCR Social Finance sprijină inițiativele și proiectele cu impact social prin finanțări de până la 600.000 RON cu garanție oferită de Fondul European de Investiții.

Credite pentru accesare fonduri nerambursabile

BCR Social Finance îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare în vederea realizării proiectelor accesate prin fonduri nerambursabile

Creditul IMM pentru reconversie profesională și investiții în competențe cu garanție europeană 

BCR Social Finance oferă sprijin financiar cu garantie europeana IMM-urilor  pentru a investi în perfecționarea și recalificarea forței de muncă, contribuind astfel la creșterea competitivității și productivității unei întreprinderi.

Creditul IMM și ONG pentru educație cu garanție europeană

BCR Social Finance oferă sprijin financiar cu garanție europeană pentru IMM-uri si ONG-uri care își desfășoară activitatea în domeniul educației. 

Acreditați de Comisia Europeană în misiunea noastră de digitalizare a IMM-urilor

Prin intermediul programului Digital Mentors organizat de Comisia Europeană, am acceptat provocarea digitalizării business-urilor la nivel european alături de liderii de piață selectați.

Odată cu rezultatele din perioada aprilie - iunie 2021, ne bucurăm de recunoștința eforturilor noastre sub forma badge-ului Digital Volunteers Pilot primit din partea Coaliției de Abilități și Locuri de Muncă Digitale. 36 de mentori și 58 de participanți au fost înscriși din partea noastră pentru a beneficia de program, iar noi continuăm să implementăm misiunea proiectului în comunitatea BCR.

Descoperă scopul și inițiativele Comisiei Europene în cadrul Coaliției de Abilități și Locuri de Muncă Digitale.

Noutăți

Rețea unități