Credite AGRO

Ești agricultor și cauți un partener de încredere? BCR Social Finance susține afacerile în agricultură prin finanțări personalizate și parteneriate de lungă durată.

Credite Business

Tu te ocupi de afacerea ta, iar BCR Social Finance te susține în tot ceea ce ți-ai propus.

Credite cu garanție 
europeană EaSI pentru Micro

Ai nevoie de o finanțare însă îți lipsesc garanțiile? Acum este simplu să te gândești la afacerea ta și la dezvoltarea acesteia având Garanția EaSI.

Credite APIA

Daca esti producator agricol, sau entitate juridica, care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol si beneficiezi de subventie APIA poti solicita un credit pentru finantarea capitalului de lucru in oricare din sucursalele noastre.

Credite destinate ONG-urilor și Întreprinderilor sociale

Ești un ONG cu impact în societate și ai nevoie de o finanțare? BCR Social Finance vine în întâmpinarea ta cu produse specifice activității tale pentru că tu să îți continui muncă extraordinară în comunitate.

Credite cu garanție europeană EaSI pentru ONG și Întreprinderi sociale 

BCR Social Finance sprijină inițiativele și proiectele cu impact social prin finanțări de până la 600.000 RON cu garanție oferită de Fondul European de Investiții.

Credite pentru accesare fonduri nerambursabile

BCR Social Finance îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare în vederea realizării proiectelor accesate prin fonduri nerambursabile

Creditul IMM pentru reconversie profesională și investiții în competențe cu garanție europeană

BCR Social Finance oferă sprijin financiar cu garantie europeana IMM-urilor  pentru a investi în perfecționarea și recalificarea forței de muncă, contribuind astfel la creșterea competitivității și productivității unei întreprinderi.

Creditul IMM și ONG pentru educație cu garanție europeană

BCR Social Finance oferă sprijin financiar cu garanție europeană pentru IMM-uri si ONG-uri care își desfășoară activitatea în domeniul educației.