Credit cu garanție europeană EaSI

Ai nevoie de o finanțare însă îți lipsesc garanțiile? Acum este simplu să te gândești la afacerea ta și la dezvoltarea acesteia având Garanția EaSI.


Credit cu garanție europeană EaSI

Ai nevoie de o finanțare însă îți lipsesc garanțiile? Acum este simplu să te gândești la afacerea ta și la dezvoltarea acesteia având Garanția EaSI.

Pe cine finanțăm

SRL, PFA, II, IF, PRODUCATORI AGRICOLI

Minim 12 luni de activitate

Entități cu cifra de afaceri până la
 4.750.000 RON

Maxim 9 angajați

Ce finanțăm

  • Capital de lucru: pentru finanțarea activității curente 
  • Investiții: achiziție mașini, echipamente și utilaje noi sau second-hand, deschidere sau modernizare puncte de lucru
  • Credit Mixt: capital de lucru și investiții

Avantaje

  • Fără avans
  • Costuri fixe pe toată perioada de creditare
  • Perioada de grație în funcție de specificul activității finanțate
  • Perioada de creditare cuprinsă între 3 luni și 72 de luni
  • Garanție financiară oferită de Fondul European de Investiții care acoperă 80% din valoarea creditului
  • Grafic flexibil de rambursare a creditului în funcție de specificul activității
  • Suma maximă finanțată 118.000 RON

Documente solicitate

Documente înființare afacere
(cui, act constitutiv,  certificat producător, etc)

Act de identitate al 
reprezentantului legal

Documente care atestă situația 
financiară sau veniturile generate de afacerea ta

Finantarea pentru care s-a acordat sprijin beneficiaza de sprijinul Uniunii Europene in cadrul mecanismului de garantare stabilit in temeiul Regulamentului (UE) nr. 1296/2013 al Parlamentului European si al Consiliului de instituire a unui program al Uniunii pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociaIa („EaSI”) si in cadrul Fondului european pentru investita strategica („FEIS”), instituit in cadrul planului de investitii pentru Europa. Scopul FEIS este de a contribui la sustinerea finantarii si a punerii in aplicare a investitiilor productive in Uniunea Europeana si de a facilita accesul la finantare. Informatii suplimentare despre FEIS sunt disponibile pe site-ul Comisiei Europene (http://ec.europa.eu/priorities-jobs-growth-and-investment/investment-plan_ro) si pe Twitter (#investEU).

Pentru informații generale suplimentare privind programul puteti accesa e site-ul Comisiei Europene la http://ec.europa.eu/social/easi,http://ec.europa.eu/social/microfinance,http://ec.europa.eu/social/socialentrepreneurshiphttps://ec.europa.eu/commission/priorities/jobs-growth-and-investment/investment-plan-europe-juncker-plan_ro si pe Twitter (#investEU). și FEIhttp://www.eif.org/what_we_do/microfinance/easi/).

Solicită credit

Prin completarea şi validarea acestui formular sunt de acord ca toate datele cu caracter personal oferite BCR Social Finance să fie prelucrate de către specialiştii băncii in vederea analizei si soluţionării prezentei solicitări precum si in scopuri statistice.

Pentru detalii privind modalitatile în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de catre BCR Social Finance vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.

*Câmp obligatoriu