Sucursala ONLINE este acum la dispoziția ta!

Sucursala ONLINE este cel mai nou proiect digital BCR Social Finance, conceput pentru a facilita interacțiunea dintre antreprenori și specialiștii BCR Social Finance în vederea obținerii soluțiilor potrivite de finanțare. Într-o lume în continuă schimbare, progresul tehnologic este esențial pentru a asigura conexiunile necesare dezvoltării afacerilor. Platforma digitală îi susține pe antreprenori oriunde s-ar afla aceștia, intermediind întâlnirea cu un reprezentant BCR Social Finance prin mijloace digitale.

Practic, antreprenorii din orice zonă a țării pot ajunge ușor în Sucursala ONLINE, având nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet. Astfel, primul pas în obținerea celor mai eficiente modalități de finanțare poate fi făcut în Sucursala ONLINE, consultanții BCR Social Finance fiind pregătiți să ofere soluții personalizate pentru specificul fiecărei afaceri.  BCR Social Finance aduce astfel finanțarea viitorului mai aproape de prezent.

BENEFICII ȘI AVANTAJE

  • Câștigi timp si siguranta: nu trebuie să te mai deplasezi pentru a ajunge într-o sucursală
  • Transfer digital: poți încarca online documentele necesare pentru verificările inițiale, fără să fie necesare copii xerox
  • Platforma ușor de utilizat: interfață este prietenoasa, ușor de înțeles, îți trebuie doar un dispozitiv  și conexiune la internet
  • Flexibilitate: îți stabilești întâlnirea atunci când ai tu preferințe, în funcție de programul tău

TE ÎNREGISTREZI ÎN CÂȚIVA PAȘI

Înregistrarea în platformă este ușor de realizat dacă ai la dispoziție 10 minute, un laptop sau telefon cu camera web și conexiune la internet. În plus, poți cere oricând asistență tehnică sau ajutorul unui operator care să te ghideze pentru a finaliza înregistrarea.

PASUL 1 Completezi datele personale conform cărții tale de identitate pe care trebuie să o ai la îndemână

PASUL 2 Validezi datele de contact pentru e-mail și telefon cu codurile primite instantaneu

PASUL 3 Stabilești video-apel cu un reprezentant BCR Social Finance

PASUL 4 Realizezi testele de compatibilitate facială, acordul de înregistrare, verificare prezența și captura de ecran conform cărții tale de identitate

PASUL 5 Adaugi orice document dorești pentru analiza dosarului de credit (CUI, act constituitiv, documente financiare , etc)

CONECTEAZĂ-TE ACUM

DEZVOLTARE ȘI PLANURI DE VIITOR

Având ca misiune transformarea digitală a IMM-urilor și susținerea  antreprenorilor atât din mediul urban, cât și din cel rural, BCR Social Finance urmează să adauge noi functionalitati  in platforma Sucursala ONLINE pentru a face cât mai ușor accesul la finanțare.  Țînând cont de nevoile fiecărui utilizator și de progresul tehnologic din fiecare domeniu de activitate, platforma  va fi optimizata pentru  o experiență transparentă și eficientă, la îndemâna oricărui antreprenor.

Sucursala ONLINE - Oriunde ai fi, Echipa Online BCR Social Finance îți stă la dispoziție